24/11/2012

GLOBAL CHRISTMAS GREETINGS

Un dels altres projectes en el que estem participant és el de l'enviament de felicitacions de Nadal arreu del món. 

Dilluns, els alumes portaran a la seva carpeta viatjera la postal que han pintat amb el motiu del Caga Tió, un paper on s'explica quina és aquesta tradició i l'adreça de l'escola on s'enviarà aquesta felicitació.  Ah! I una circular on s'explica tot ;)

Us demanem que amb la vostra ajuda, els nens i nenes fiquin la postal dins un sobre, hi escriguin l'adreça de l'escola on l'enviaran i l'adreça de la nostra escola, ja que si es perd, tornarà a nosaltres :) i hi empegueu els segells. 

Hi ha nens que en van pintar dues!!! Si no voleu ficar sobre i segells a les dues no passa absolutament res, i si ho feu, doncs millor! Com més n'enviem, a més llocs coneixeran la nostra tradició!

EL SOBRE NO L'HEU D'ENVIAR, ja que una part del projecte és la d'anar a buscar una bústia i fer-nos-hi fotos mentre les hi depositem. Així també controlarem quants dies tarden en arribar. 

Per qualsevol dubte, o en cas que perdeu l'adreça de l'escola on s'ha d'enviar la felicitació, podeu ficar-vos en contacte a l'adreça electrònica ejabato@fedac.cat

Us deixo unes fotos dels students pintant i preparant la felicitació. M'haureu de disculpar perquè no hi surten tots. Els tenia a tots fotografiats però el mòbil es va espatllar i vaig perdre moltíssimes fotografies. A veure si el Caga Tió es porta bé amb mi... que el coneixeran fins i tot als Estats Units!

  

No comments:

Post a Comment